Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csoportos

6 fős csoportokban a csoporttagok a csoportvezető irányításával egymást segítve haladnak a meghatározott tematika mentén. Az egyéni és csoportos támogatás tematikája megyegyezik. Együtt könnyebb a leszokás.  Az első, alakuló foglalkozást megelőzően, egyéni beszélgetés során ismerkedem meg a jelentkezőkkel, majd 8 héten át dolgozunk együtt heti rendszerességgel, a csoport haladásától függően.  A foglalkozás alkalmanként 100 perc.  A megelőző egyéni beszélgetés ideje 30 perc, ez lehetőséget nyújt számunka eldönteni, tudunk-e együtt dolgozni a sikeres leszokáson illetve védi a csoport hatékonyságát. A sikeres leszokáshoz egy munkafüzetet mellékelek, mely hétről hétre segíti a közös munkát. 

Alkohol függőség és dohányzás függőség egyidejű jelenléte esetén, illetve bizonyos pszichiátriai betegségek fennállásakor nem vagyok kompetens a leszokástámogatásban.

Kinek ajánlott?

  • Aki eldöntötte, szeretne leszokni a dohányzásról, de egyedül nem járt sikerrel.
  • Aki nyitott sorstársakra.
  • Aki számít a csoport támogató erejére.

Ára: 55000 Ft/Fő, mely az első találkozás végén esedékes, amennyiben közös döntés alapján a jelentkező részt kíván venni a csoport munkájában.