Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Life coaching

A coaching szó egy folyamatot takar.  Egyfajta edzés. A coaching folyamat egy egyenrangú, partneri viszony a Kliens és Coach, azaz az edző között. A Life Coaching célja a Kliens hatékonyságának, életegyensúlyának és megelégedettségének a növelése.  A coaching során a Kliensben megfogalmazódnak pontos céljai és világossá válnak részére, hogyan tudja ezeket a célokat elérni, a folyamatban új ismeretekre tesz szert, elmélyíti tudását, fejleszti kreativitását, eredményessége fokozódik ezáltal javul életminősége. Leginkább kérdéseken keresztül jut el ehhez. Befolyásolás nélkül, ítélkezésmentesen, az etikai szabályok betartásával.  A Kliens hozza a témát, a Coach figyel, rugalmasan igazodik, empatikus készségeivel támogatást nyújt.

Ez nem tanácsadás. Hiszem, hogy minden emberben ott rejlik saját élete problémáinak megoldási képessége. Néha elegendő pár jó kérdés ezek meglátására. Hiszem, hogy mindenki maga tudja, számára mi a legjobb, ahelyett, hogy mások tanácsait kellene követni. 

A coaching része a követés is, a Kliens döntéseinek, végrehajtásainak, tanulási folyamatának követése, melyben ezekről rendszeresen beszámol a Kliens.   Hisz a sikeres változáshoz nem csak beszélni kell, hanem tenni is, amit megbeszélünk.

Önnek mi hiányzik az életéből? Tudom, hosszú távon csak akkor tudjuk jól ellátni feladatainkat, szeretteinknek megadni, amire szükségük van, vállalt felelősségeinket teljesíteni, ha figyelmet fordítunk önmagunka, önmagunk szükségleteire is. 

Ön mennyire elégedett? Melyek azok a területek életében, ahol mást szeretne, ahol másként vagy többet szeretne? Szeretné megállítani a sodródást és kézbe venni élete irányítását? 

Életünk minden területe, része összekapcsolódik és egymást befolyásolja. Az egészségünk, környezetünk, pénzügyi helyzetünk, a munkánk, kikapcsolódási lehetőségeink, emberi kapcsolataink, társkapcsolatunk és személyes fejlődésünk, mind meghatározzák személyes jóllétünket, életkedvünket, sikerérzetünket, önbecsülésünket. Életének mely területe jelenleg élete legfontosabb része? 

Ár: 7000Ft/ alkalom. Egy alkalom 50 perc, melynél az első alkalommal a jelen helyzet, kiindulási állapot megismerése történik.